Palautusohjeet- ja ehdot

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus syytä ilmoittamatta. Sinun tulee tänä aikana miettiä sopiiko tuote sinulle. Haluamme teidän olevan ostokseenne tyytyväinen, joten ottakaa ennen tilausta yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli teillä on kysyttävää tuotteista.
Huomaathan, että peruuttaessanne sopimuksen teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista postin hinnaston mukaisesti.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille  päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse). Voitte käyttää tilauksen mukana olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Mithu Oy
Ämmäläntie 74, 15680 Lahti
info(at)mithu.fi, 0443003207


Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Määräajan jälkeen tehtyjä ja etukäteen ilmoittamatta palautettuja tilauksia ei käsitellä.


Palautettavien tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin asiakas tuotteen vastaanottaa ja tuotelappujen on oltava paikoillaan. Tuotetta saa sovittaa mutta tuotteessa ei saa näkyä käytön jälkiä eikä se saa olla pesty. Asiakkaan toivomusten mukaan muunneltua tuotetta ei voi palauttaa.


Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.


Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Paketoikaa palautus huolellisesti esimerkiksi alkuperäiseen pakettiin ja liittäkää mukaan kopio palautuslomakeesta, josta ilmenee nimenne, osoitteenne, mikäli saatavilla puhelinnumeronne ja tiedot palautettavista tuotteista. Älä käytä paketin tai kuoren sulkemiseen niittejä.

Palautukset tehdään aina Suomen postin kautta. Muista säilyttää kuitti. Ilman kuittia emme voi lähetyksen katoamistapauksissa hyvittää palautusta.

Palautuksen enimmäiskustannukset ovat postin hinnaston mukaiset. Emme vastaanota postiennakolla tai muulla kuin postin kautta kirjeenä, postipakettina tai pakettiautomaatin kautta lähettyjä palautuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.


Mikäli tuote tai tilaus palautetaan ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen tai tilalle vaihdettava tuote on halvempi kuin alun perin maksamasi tuote palautamme tilauksen kokonaishinnan tai hintojen erotuksen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Luottokorttimaksussa palautamme hyvitettävän summan takaisin maksussa käytetylle luottokortille.
Mikäli haluatte vaihtaa tuotteen toiseen, hyvitämme palautetun tuotteen hinnan uuden tilauksen loppusummasta.
Maksusuoritus palautetaan viimeistään 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen saapumisesta.


Lahjakortilla maksettuja tuotteita ei hyvitetä rahana vaan uudella lahjakortilla verkkokauppaan.


Saatte kuittauksen sähköpostiinne kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja palautus on käsittelyssä.