Paila terrace azzuri ballerinat

69,00 €
Loppu ()
  • Kengän koko (italialainen koko)
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

ENNAKKOTILAUSIIN ILMAISET POSTIKULUT: TILAUKSET TOIMITETAAN 15-25.5.17. 

Nepalin ensimmäisen ekokenkämerkin, Pailan, ihastuttavat ballerinat. Pailan kengissä yhdistyy ekologiset ja perinteiset materiaalit ja etniset kankaat sekä taitava käsityö.

Materiaalit: Nokkonen, puuvilla ja perinteinen dhaka kangas. Pohja kierrätettyä muovia.

Paila on nepalilaisen naissuunnittelijan Mingma Diki Sherpan luomus. Mingman tiimissä työskentelee kolme taitavaa kenkäartesaania: Raju, Narayan ja Suman. He ovat kaikki lähtöisin perheistä, joissa kenkien valmistuksen salat ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. Enne Pailassa työskentelyä miehet työskentelivät isoissa tehtaissa. Pailalle työskentely merkitsee, että he voivat ansaita reilunkaupan mukaista palkkaa työstään, kehittää taitojaan ja olla "osa perhettä eikä vain numero isossa tehtaassa".

Kengät on tehty italialaisella kokotaulukolla. Lesti on kapea. Suosittelemme valitsemaan normaalia kokoa suuremman koon. Heidi käyttää normaalisti kesäballerinoista kokoa 38 ja tässä mallissa hän käyttää kokoa 39. Huomaathan, että mikäli jalkapöytäsi on korkea saattaa olla, että malli ei ole sopiva. Käytössä nokkokangas pehmenee ja mukautuu jonkin verran jalan mukaan.